Nézd meg a szolgáltatásinkat

Csomagjaink

Srarter

PowerBoost

Prestige

Egyszeri szolgáltatási díjaink

Videós Tartalmak

Tiktok/Reels videó készítése (felvétel+utómunka)

Minimális rendelés: 10 db. A helyszín lehet az irodád, a szereplők pedig akár a munkatársaid is lehetnek.

Imagefilm 3 perc (felvétel+utómunka)

Az Imagefilm célja a cég vagy márka professzionális bemutatása és ismertetése. Az egyedi igények, mint például szereplők, statiszták, beauty csapat, FPV drón, fény- és hangtechnikai jellemzők, utazás, videóban lévő animációk és grafikák befolyásolják a készítési folyamatot.

Reklámfilm 1 perc (felvétel+utómunka)

Reklámfilm az adott szolgáltatás vagy termék promóciójára irányul. Az egyedi igények, mint például szereplők, statiszták, beauty csapat, FPV drón, fény- és hangtechnikai jellemzők, utazás, videóban lévő animációk és grafikák befolyásolják a készítési folyamatot.

Interjú videó A.I. Nyelv Fordítás

A mesterséges intelligencia segítségével videóidat könnyedén lefordíthatod a világ 75 nyelvére, így leküzdheted a nemzetközi kommunikáció akadályait. Legyen szó reklámfilmről, hirdetésvideóról vagy bemutatkozó videóról, a fordítás egyszerű és hatékony módon elérhető, hogy üzeneted globálisan érjen célba!

Youtube videó készítés max.10p (felvétel+utómunka)

Az egyedi igények, mint például szereplők, statiszták, beauty csapat, FPV drón, fény- és hangtechnikai jellemzők, utazás, videóban lévő animációk és grafikák befolyásolják a készítési folyamatot.

Podcast videó készítés (felvétel+utómunka)

Fotózás, képszerkesztés

Reklám vagy image fotózás

Reklámfotózás
A reklámfotózás célja olyan képek készítése, amelyek kifejezetten termékek vagy szolgáltatások reklámozására szolgálnak. Ezek a fotók kreatív és vonzó módon mutatják be az adott terméket vagy szolgáltatást, hogy felkeltsék a fogyasztók figyelmét és ösztönözzék a vásárlást. A reklámfotózás során a világítás, a kompozíció és a stílus kiemelten fontos szerepet kap, hogy a képek maximálisan hatékonyak legyenek a marketing kampányokban.

Imagefotózás
Az imagefotózás célja a cég vagy márka arculatának és identitásának vizuális bemutatása. Ezek a fotók segítenek kommunikálni a vállalat értékeit, kultúráját és egyedi jellemzőit. Az imagefotózás során készült képek gyakran használatosak a céges weboldalakon, bemutatkozó anyagokban, közösségi médiában és más marketing anyagokban, hogy egységes és professzionális képet közvetítsenek a cégről vagy márkáról.

Grafikai megoldások

Logótervezés és Arculattervezés

Szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk cégeknek, hogy segítsünk vizuálisan erős és vonzó márkaképet kialakítani. Az alábbiakban bemutatjuk legnépszerűbb grafikai megoldásainkat:

 1. Logótervezés
 • Egyedi és Professzionális Design: Kiemelkedő, emlékezetes logók tervezése, amelyek tükrözik a vállalat egyediségét és értékeit.
 • Különböző Formátumok: Logók szállítása többféle formátumban (JPEG, PNG, SVG), hogy minden felhasználási területre megfelelő legyen.
 • Szín- és Stílusvariációk: Több szín- és stílusvariáció elkészítése, hogy a logó minden médiumon és felületen jól mutasson.
 1. Arculattervezés
 • Teljeskörű Arculati Kézikönyv: Az arculati elemek részletes leírása, beleértve a színpalettákat, tipográfiát, ikonográfiát és vizuális stílusokat.
 • Névjegykártyák és Papíráru: Egységes névjegykártyák, levélpapírok és egyéb céges papíráru tervezése.
 • Prezentációs Sablonok: Sablonok készítése prezentációkhoz, hogy a céges bemutatók is a márka arculatához illeszkedjenek.
 1. Marketing Anyagok
 • Reklámanyagok: Szórólapok, plakátok, brosúrák és egyéb reklámanyagok tervezése, amelyek vonzzák a figyelmet és átadják az üzenetet.
 • Digitális Anyagok: Közösségi média posztok, e-mail sablonok, hirdetések és webes bannerek tervezése.
 1. Webdesign
 • Honlap Dizájn: Felhasználóbarát és esztétikus weboldalak tervezése, amelyek tükrözik a vállalat arculatát.
 • UI/UX Tervezés: Az optimális felhasználói élmény biztosítása érdekében felhasználói felületek és élmények tervezése.
 1. Csomagolás Dizájn
 • Termékcsomagolás: Kreatív és funkcionális csomagolások tervezése, amelyek kiemelik a termékeket és vonzzák a vásárlókat.
 • Címketervezés: Egyedi címkék és termékinformációk megjelenítése, hogy a termékek professzionális és vonzó megjelenést kapjanak.

Minden grafikai megoldásunkat az ügyfél igényeihez igazítjuk, hogy a legjobb eredményt érjük el. A célunk az, hogy vizuálisan erős és koherens márkaidentitást alakítsunk ki, amely elősegíti a vállalat sikerét és növekedését. Fordulj hozzánk bizalommal, hogy segíthessünk a márkád fejlesztésében és erősítésében!

TikTok filter

Cégre szabott Tiktok Filter

Hirdetéskezelés

Meta(Facebook, Instagram) hirdetésfeladás

Google ADS hirdetés létrehozása

Tiktok poszt kiemelés, hirdetés létrehozás

Webfejlesztés, webdesign

Feltöltés alatt...

Hírlevélküldő rendszer

Mailchimp, Salesautopilot
Létrehozás, karbantartás

Szolgáltatások részletes leírásai

Ez a szolgáltatás magában foglalja az Instagram, Facebook és TikTok profilok létrehozását és optimalizálását. Első lépésként meghatározzuk a célcsoportot, majd ennek megfelelően alakítjuk ki az oldalak vizuális és tartalmi elemeit. Az optimalizálás során figyelembe vesszük a legújabb trendeket és algoritmus-változásokat, hogy biztosítsuk a profilok maximális láthatóságát és követőszámának növekedését.

Évente 100-350 db kép készítését biztosítjuk, amelyek hozzájárulnak a dinamikus és vonzó online jelenlét fenntartásához. Az elkészült fotók közösségi felületek posztolásához és weboldalhoz egyaránt felhasználható.

Egyedi, személyre szabott poszt előállítását vállaljuk, amelyek magukban foglalják a szövegírást és professzionális grafikai tervezést. Minden poszt a célcsoport érdeklődését figyelembe vevő tartalommal készül, amely növeli az interakciókat és erősíti a márkaidentitást.

Évente 1 db prémium minőségű imagefilm készítése magas minőségben Cinema kamerákkal, drónnal, kamera stabilizátorral, fény és hangtechnikával.

Egyedi videó koncepció kidolgozása, amelyek figyelembe veszik az aktuális trendeket és a célcsoport érdeklődési köreit.

A videók célja, hogy növeljék a márka ismertségét, fokozzák az elköteleződést és támogassák az értékesítést.

Minden videót a TikTok és Instagram Reels követelményeinek megfelelően készítünk el, figyelembe véve az optimális hosszt és formátumot.

A videók különböző típusú tartalmakat tartalmaznak, például: termékbemutatók, kulisszatitkok, ügyfélvisszajelzések, oktatóvideók, trendek követése.

Minden videóhoz hozzáadunk feliratokat és vizuális effekteket, hogy növeljük a nézői élményt és a tartalom érthetőségét.

A videókat optimalizáljuk a TikTok és Instagram algoritmusai számára, hogy maximális elérést érjünk el.

Rendszeresen elemezzük a videók teljesítményét kulcsfontosságú metrikák (pl. megtekintések száma, elköteleződési arány, követők száma) alapján.

Az eredmények alapján finomítjuk a tartalom stratégiát, hogy folyamatosan javítsuk a videók hatékonyságát.

A csomagokban szereplő mennyiségek éves mennyiségek. A helyszínt és a szereplőket nem tartalmazzák a csomagok, ezért ezeket neked kell biztosítanod. A helyszín lehet az irodád, a szereplők pedig akár a munkatársaid is lehetnek, de tudunk benne segíteni.

Évente 10 egyedi videó koncepció kidolgozása, amelyek az aktuális trendeket és a célcsoport érdeklődési köreit figyelembe veszik.

A videók fő célja a márka ismertségének növelése, az elköteleződés fokozása és az értékesítések elősegítése.

Minden videó három különböző méretben készül el:

 • 9:16 – Ideális történetekhez és mobil platformokra.
 • 4:5 – Kiválóan működik a közösségi média hírcsatornáiban.
 • 16:9 – Legjobb videó megosztó platformokhoz és webhelyekhez.

Feliratok: Minden videó feliratokkal lesz ellátva, hogy növeljük az érthetőséget és az elérhetőséget.

Animációk: Kifejező animációkkal fokozzuk a vizuális hatást, miközben a fő üzenetre koncentrálunk.

Tartalom Stratégia:

 • Az éves tartalomstratégia részeként integráljuk a videókat a különböző platformok kampányaiba, biztosítva a következetes márka kommunikációt.

1 db logó animáció készítése. Az animált logó segít megerősíteni a márkaazonosságot és növeli a márka ismertségét. Az animációval a logó egyedi és emlékezetes megjelenést kap, amely kiemeli a márkát a versenytársak közül.

Cégünk egyedi, cégre szabott TikTok filterek készítését kínálja, amelyek tökéletesen illeszkednek a márkádhoz és marketing céljaidhoz. Szolgáltatásunk magában foglalja a filter tervezését, fejlesztését és tesztelését, valamint a TikTok platformra való integrálását. Együttműködünk veled, hogy olyan kreatív és hatékony filtert hozzunk létre, amely növeli a márkád láthatóságát és elkötelezettségét a TikTok közösségben.

Interaktív Filterek: Ezek a filterek a felhasználói interakciókra reagálnak, például arcmozgásokra vagy kézmozdulatokra. Ilyenek lehetnek például játékok, ahol a felhasználóknak mozgatniuk kell a fejüket, hogy elkerüljék a virtuális akadályokat.

Készítünk 3 professzionálisan megtervezett grafikai sablont, amelyek harmonizálnak a márka arculatával és vizuális identitásával.

 • A sablonok különböző típusú posztokhoz készülnek, például: facebook, instagram, promóciók.
 • A sablonokat úgy alakítjuk ki, hogy Te is könnyedén módosíthasd őket. Használunk olyan dizájn elemeket és struktúrákat, amelyek egyszerűen cserélhetőek (pl. képek, szövegdobozok).
 • Minden sablonhoz részletes útmutatót biztosítunk, amely lépésről lépésre bemutatja, hogyan lehet a tartalmat testreszabni.
 • A sablonokat népszerű grafikai tervező programokkal (pl. Adobe Photoshop, Canva, Figma) kompatibilisen készítjük el, hogy könnyen szerkeszthetők legyenek.

Az elkészült sablonokat különböző közösségi média platformokhoz optimalizáljuk (pl. Instagram, Facebook, LinkedIn).

Szolgáltatásunk keretében vállaljuk évente összesen max.24 db célzott hirdetés kezelését az Instagram és Facebook (Meta) platformokon. Minden hónapban új vagy folyamatos hirdetést hozunk létre és kezelünk, így biztosítva a rendszeres jelenlétet és elérést a közösségi médiában. A hirdetések tartalmát az igényeid és céljaid alapján állítjuk össze, figyelembe véve a célcsoport jellemzőit és a piaci trendeket.

Fontos megjegyezni, hogy a hirdetésekhez kapcsolódó költségeket a megrendelő állja. Mi gondoskodunk a hirdetések optimális beállításáról, monitorozásáról és folyamatos optimalizálásáról, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el. A hirdetési költségek meghatározása és kezelése szintén az Ön feladata, mi ebben tanácsadással és tapasztalatainkkal tudunk segíteni.

Szolgáltatásunkkal biztosíthatod, hogy vállalkozásod mindig naprakész és célzott hirdetésekkel jelenjen meg a legnépszerűbb közösségi média platformokon, növelve ezzel az elérést és a potenciális ügyfelek számát.

A hasonmás célközönség (Lookalike Audience) olyan emberek csoportja, akik hasonlóak a meglévő ügyfeleidhez vagy a weboldalad látogatóihoz. Ezt a célközönséget a Facebook algoritmusai hozzák létre az általad megadott forráscsoport (például e-mail lista, weboldal látogatók, konverziót végrehajtók) alapján.

 1. A hasonmás célközönség segítségével könnyen elérhetjük azokat az embereket, akik hasonlóak a legjobb ügyfeleidhez. Ezáltal jelentősen növelhetjük a hirdetéseid elérését és potenciális ügyfelek számát.
 2. Mivel a hasonmás célközönség olyan emberekből áll, akik hasonló viselkedési és demográfiai jellemzőkkel rendelkeznek, mint a meglévő ügyfeleid, nagyobb eséllyel válnak vásárlóvá vagy hajtanak végre más kívánt műveletet.
 3. A hasonmás célközönség segítségével pontosabban célozható meg a hirdetéseid, így kevesebb pénzt költünk olyan emberek elérésére, akik valószínűleg nem érdeklődnek a termékeid vagy szolgáltatásaid iránt.
 4. A hasonmás célközönség mérete könnyen módosítható. Kiválaszthatjuk, hogy a hasonlóság szintje mennyire legyen szoros (1%-tól 10%-ig terjedő skálán), így az igényeidnek megfelelően szabhatjuk testre a célközönséget.

A hasonmás célközönség alkalmazása hatékony módja annak, hogy új, releváns ügyfeleket érjünk el, növeljük a konverziókat és javítsuk a hirdetési kampányaid megtérülését.

Szolgáltatásunk részeként vállaljuk Google hirdetési kampányok teljes körű kezelését. A Google Ads egy hatékony eszköz, amely lehetővé teszi, hogy vállalkozása a Google keresési eredményei között és a Google hálózatán (Display hálózat, YouTube, stb.) megjelenjen, így elérve a potenciális ügyfeleket a legmegfelelőbb pillanatokban.

Első lépés a célok meghatározása és a hirdetési stratégia kidolgozása. Figyelembe vesszük az üzleti céljaid, a célcsoport jellemzőit, valamint a piaci környezetet.

Az előzetesen kidolgozott stratégia alapján beállítjuk a hirdetési kampányokat. Ez magában foglalja a megfelelő kulcsszavak kiválasztását, a hirdetésszövegek megírását, a céloldalak optimalizálását és a célzási beállítások finomhangolását.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a kampányok teljesítményét, és szükség esetén módosítjuk a beállításokat. A kampánykezelés részeként optimalizáljuk a költségvetést, finomítjuk a célzást és módosítjuk a hirdetések tartalmát, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el.

A Google Ads szolgáltatásunk célja, hogy növelje vállalkozása online láthatóságát, több releváns látogatót irányítson a weboldalára, és végső soron növelje az értékesítéseket és az ügyfélkört.

A Google Analytics egy elengedhetetlen eszköz minden online vállalkozás számára, amely segít nyomon követni a weboldal teljesítményét és megérteni a látogatók viselkedését. Szolgáltatásunk keretében vállaljuk a Google Analytics fiók létrehozását és a weboldallal történő összekötését, hogy pontos és részletes adatokat kapj látogatóidról és weboldalad teljesítményéről.

A Google Tag Manager (GTM) egy hatékony eszköz, amely lehetővé teszi különböző követőkódok (tagek) egyszerű és hatékony kezelését egy központi helyről. Szolgáltatásunk részeként vállaljuk a Google Tag Manager beállítását és integrálását az Ön weboldalával, hogy gyorsan és könnyedén kezelhesse a különböző marketing és analitikai eszközök tageit.

A hírlevelek nagyszerű eszközök arra, hogy közvetlen kapcsolatban maradj az ügyfelekkel és potenciális vásárlókkal. Egy jól működő hírlevélküldő rendszer segítségével hatékonyan kezelheted és automatizálhatod az e-mail marketing kampányaidat, ezáltal növelve a vállalkozásod elérését és az ügyfélkapcsolatok minőségét.

Közvetlen Kommunikáció: A hírlevelek lehetővé teszik, hogy közvetlenül elérd a célközönségedet, személyre szabott üzenetekkel.

Költséghatékony Marketing: Az e-mail marketing olcsóbb, mint sok más marketingcsatorna, ugyanakkor magas megtérülési arányt kínál.

Értékesítési Növekedés: A rendszeres hírlevelek növelhetik az értékesítéseket, mert folyamatosan emlékeztetik a vásárlókat a termékeidre vagy szolgáltatásaidra.

Adatalapú Döntéshozatal: A hírlevélküldő rendszerek részletes analitikai adatokat nyújtanak, amelyek segítenek megérteni, mi működik és mi nem a kampányaidban.

Mailchimp vagy Salesautopilot Rendszer Beállítása

Mailchimp

A Mailchimp egy népszerű és könnyen használható hírlevélküldő platform. A Mailchimp rendszer beállítása során az alábbi lépéseket végezzük el:

 1. Fiók Létrehozása: Segítünk létrehozni és beállítani a Mailchimp fiókodat.
 2. Kapcsolatok Importálása: Az ügyféladatbázisod importálása a rendszerbe, beleértve a különböző címkézési és szegmentálási lehetőségeket.
 3. Sablonok Készítése: Egyedi, márkádhoz illeszkedő hírlevél sablonok létrehozása.
 4. Automatizációk Beállítása: Automatizált e-mail kampányok és sorozatok létrehozása, például üdvözlő e-mailek, elhagyott kosár értesítések stb.
 5. Kampányok Indítása: Segítünk az első hírlevelek kiküldésében és az eredmények nyomon követésében.

Salesautopilot

A Salesautopilot egy komplexebb rendszer, amely számos automatizációs és CRM funkciót kínál. A Salesautopilot rendszer beállítása során az alábbiakat végezzük el:

 1. Fiók Létrehozása és Beállítása: Segítünk létrehozni és beállítani a Salesautopilot fiókodat.
 2. Kapcsolatok Importálása és Szegmentálás: Az ügyféladatok importálása és szegmentálása különböző csoportokba a hatékonyabb célzás érdekében.
 3. Kampányok és Automatizációk Létrehozása: Bonyolultabb automatizációk, például eladási tölcsérek, követő e-mailek és egyéb CRM funkciók beállítása.
 4. E-mail Sablonok Készítése: Egyedi e-mail sablonok tervezése és létrehozása.
 5. Elemzés és Optimalizálás: A kampányok eredményeinek nyomon követése és optimalizálása a jobb teljesítmény érdekében.

Miért jó hírleveleket és cím rendszereket építeni?

 1. Ügyfélkapcsolatok Erősítése: A rendszeres kommunikáció segít erősíteni a kapcsolatot a vásárlókkal és növeli a lojalitást.
 2. Személyre Szabott Üzenetek: A szegmentálás és címkézés révén pontosan célozhatod meg a különböző ügyfélcsoportokat.
 3. Növekvő Elérések és Értékesítések: A célzott és jól időzített hírlevelek növelik az elérést és az értékesítéseket.
 4. Hatékony Marketing Automatizáció: Az automatizált folyamatok időt és erőforrást takarítanak meg, miközben növelik a kampányok hatékonyságát.

A Mailchimp és Salesautopilot rendszerek használatával biztosíthatod, hogy marketing kampányaid mindig jól célzottak és hatékonyak legyenek, miközben az ügyfélkapcsolatok is erősödnek.

A landing page egy speciális weboldal, amelyet egy adott marketing kampányhoz vagy célhoz terveznek. Ez az oldal általában egyetlen célkitűzést szolgál, mint például egy termék vagy szolgáltatás bemutatása, az érdeklődők elérése, feliratkozások gyűjtése, vagy egy konkrét akcióra való felhívás (CTA).

Létrehozható még olyan vállalkozások vagy szolgáltatás számára mely direktben nem értékesít, viszont hasznos a márkaismertség és elérés szempontjából.

Rendszeres karbantartás és frissítések

A weboldal karbantartás rendszeres ellenőrzéseket, frissítéseket és javításokat foglal magában, amelyek biztosítják, hogy a weboldal mindig zökkenőmentesen és biztonságosan működjön. Ez magában foglalja a szoftverfrissítéseket, a biztonsági mentéseket, a hibák javítását és a tartalom frissítését.

 1. A rendszeres frissítések és karbantartások megvédik a weboldalt a biztonsági résektől és a hackertámadásoktól. A legújabb biztonsági javítások alkalmazása elengedhetetlen a weboldal védelme érdekében.
 2. A weboldal rendszeres karbantartása biztosítja, hogy az oldal mindig gyorsan és hatékonyan működjön. Az optimalizált teljesítmény jobb felhasználói élményt nyújt, ami növeli a látogatók elégedettségét és a konverziók számát.
 3. A rendszeres ellenőrzések során észlelt hibákat azonnal kijavítjuk, így elkerülhetők a komolyabb problémák és a leállások.
 4. A rendszeres karbantartás során frissítjük a weboldal tartalmát, hogy az mindig naprakész és releváns legyen. Ez fontos a keresőoptimalizálás (SEO) és a látogatók megtartása szempontjából.
 5. A folyamatos karbantartás segít fenntartani és javítani a weboldal SEO teljesítményét, ami jobb keresőmotoros rangsorolást és nagyobb forgalmat eredményez.
 6. A rendszeres biztonsági mentések biztosítják, hogy bármilyen probléma esetén az adatokat gyorsan vissza lehessen állítani, minimalizálva az adatvesztés kockázatát.

Fontos megjegyezni: A weboldal karbantartási szolgáltatásunkat akkor tudjuk biztosítani, ha megbizonyosodunk arról, hogy nem egyedi programozású weboldalról van szó, amelyet frissíteni és karbantartani kell. Továbbá, akkor is tudjuk vállalni a karbantartást, ha mi építettük a weboldalt. Előnyben részesítjük a WordPress-Elementor alapú weboldalakat, mivel ezekkel a rendszerekkel hatékonyan tudunk dolgozni és gyorsan tudunk reagálni a karbantartási igényekre.

A rendszeres weboldal karbantartás elengedhetetlen ahhoz, hogy a weboldal mindig biztonságos, gyors és naprakész legyen, ezáltal javítva a látogatói élményt és támogatva az üzleti célokat.

A Facebook Pixel elhelyezése a weboldalon lehetővé teszi, hogy pontos adatokat gyűjtsünk a látogatókról, optimalizáljuk a hirdetéseidet és növeljük a kampányaid hatékonyságát, így segítve a vállalkozásod növekedését és sikerét.

Havonta 1 alkalommal konzultáció a marketing és tartalomgyártás stratégiáról

A havi konzultációk lehetővé teszik, hogy mindig naprakész és releváns tartalmakat hozzunk létre. A rendszeres beszélgetések során megvitathatjátok a legújabb piaci trendeket, ügyfélvisszajelzéseket és iparági változásokat, így mindig aktuális tartalmakat kínálhatunk a célközönségednek.

A rendszeres konzultációk során lehetőség nyílik a marketing stratégia finomhangolására. Az előző hónap teljesítménye alapján közösen értékelhetjük, hogy mi működött jól és mi nem, és ennek megfelelően módosíthatjuk a következő hónap stratégiáját.

A havi konzultációk lehetővé teszik, hogy gyorsan reagáljunk a piaci változásokra és új lehetőségekre. Legyen szó új versenytársak megjelenéséről, technológiai újításokról vagy változó fogyasztói igényekről, mindig rugalmasan és időben tudunk alkalmazkodni.

A konzultációk során részletesen megtervezhetjük a következő hónap kampányait, figyelembe véve az aktuális célokat és prioritásokat. Így biztosíthatjuk, hogy minden kampány célzott és hatékony legyen, maximálisan kihasználva a rendelkezésre álló erőforrásokat.

A havi konzultációk erősítik a csapatmunkát és az együttműködést. A közös megbeszélések során mindenki hozzájárulhat az ötleteivel és tapasztalataival, ami gazdagabb és sokoldalúbb stratégiát eredményez.